Η εταιρία

Η Αφροτέξ είναι ένας από του κύριους  παραγωγούς εύκαμπτης αφρώδους πολυουρεθάνης στην Ελλάδα.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η παραγωγή πολυαιθερικών και πολυεστερικών αφρών σε μορφή block, φύλλων όπως επίσης και η παροχή ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων αφρώδους πολυουρεθάνης.

Με 15 και πλέον ποιότητες αφρώδους πολυουρεθάνης και έχοντας  δημιουργήσει ένα  ευρύ φάσμα τελικών και ενδιάμεσων προϊόντων αφρού, μπορούμε και παρέχουμε καινοτόμες, ποιοτικές και εξατομικευμένες  λύσεις στους πελάτες μας. Τα σφουγγάρια διαφόρων τύπων και τεχνικών χαρακτηριστικών  που παράγουμε βρίσκουν εφαρμογή σε ένα μεγάλο εύρος της αγοράς.

Ορισμένοι από τους τομείς της αγοράς που βρίσκουν εφαρμογή τα προϊόντα μας είναι ο τομέας της επιπλοποιίας, υγείας, συσκευασίας και βιομηχανίας.

Τα 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον τομέα παραγωγής αφρώδους πολυουρεθάνης, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι σύγχρονες μονάδες παραγωγής και η συνεχής προσήλωση μας στην καινοτομία και στην ποιότητα έχουν οδηγήσει την Αφροτέξ να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων θέσεων στον κλάδο παραγωγής αφρώδους πολυουρεθάνης στην εγχώρια αγορά.

Οι σημαντικότεροι σταθμοί της εταιρίας από την ίδρυση της έως σήμερα:

1973  Ίδρυση της εταιρείας με την μορφή της Ομορρύθμου Εταιρείας.

1991  Δημιουργία υποκαταστήματος στην Θεσσαλονίκη.

1994  Δημιουργία δικτύου διανομής στην Βουλγαρία.

1995  Μετατροπή σε Ανώνυμο Εταιρεία.

1999  Δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα.

2004  Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001